Spaghetti med mørbrad

Spaghetti med mørbrad

Svinemørbrad er en rigtig protein-booster, som højner din fedtforbrænding, mætter hurtigt og i lang tid, ligesom det stabiliserer dit blodsukker.

4

Ingredienser

  • 800 g svinekød
  • olivenolie til pensling
  • 2 spsk miks af peberkorn
  • salt
  • 150 g fuldkornsspaghetti
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk ingefær, friskrevet
  • 1 stk broccoli
  • 350 g grønne bønner (friske eller fra frost)
  • 3 forårsløg
  • 2 spsk østerssauce
  • 2 spsk tamarisoja
  • 1 dl vand
  • 1 bundt frisk timian eller persille til pynt

Sådan gør du

  1. 1/ Tænd ovnen på 200 grader.
  2. 2/ Puds svinemørbraden for sener. Pensl den med olie, og drys med knuste peberkorn. Drys med salt. Kom den i ovnen i ca. 25 min.
  3. 3/ Kog spaghettien i ca. 5 min. Hæld vandet fra, vend den i olivenolie, og stil den til side.
  4. 4/ Kom fedtstof på panden, og svits skiver af hvidløg sammen med revet ingefær i ca. 1/2 min. Pluk broccoli til buketter. Put broccolibuketter, grønne bønner og forårsløg skåret i ca. 5 cm lange stykker på panden. Tilsæt østerssauce, soja og vand, og lad det simre ca. 3-4 min.
  5. 5/ Tilsæt til sidst spaghettien lige før servering, og bland rundt. Pynt med frisk timian.
  6. 400 kcal. pr. person.
  7. SE OGÅ på Boligliv.dk: 2 x nem og lækker pasta
  8. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter