Spicy fiskefrikadeller med nudel-agurkesalat
Skønne fiskefrikadeller med grøn agurkesalat
4
Spicy fiskefrikadeller med nudel-agurkesalat
- 500 g god, færdigkøbt
- fiskefars
- 1 udkernet, finthakket
- rød chili
- ca. 1 dl hakket koriander
- 2 fintsnittede forårsløg
- salt, peber
- olie til stegning
- Grøn agurkesalat:
- 1-2 agurker
- 1 bdt. forårsløg
- 200 g kogte fuldkornsnudler,
- evt. soba
- 1 bdt. koriander
- Kokos-limedressing:
- 1 dl kokosmælk (ikke light)
- 2 spsk limesaft
- 2-3 cm fintrevet ingefær
- 1 spsk fishsauce
- 1 spsk reven palmesukker
- eller økologisk rørsukker
Sådan gør du:
- Rør fiskefarsen med chili, koriander, forårsløg samt salt og peber. Form og steg den til 8 frikadeller. Snit agurker og forårsløg og bland dem med nudler og korianderblade. Pisk dressingen sammen, smag den godt til og server den til salaten sammen med fiskefrikadellerne.
- Energi pr. person: 430 kcal, fedt 26%, protein 18%, kulhydrat 56%