Spicy suppe med kokoschutney
Mad, der varmer på en kold vinterdag. Og så tager den lækre suppe med søde kartofler kun 30 minutter at lave...
Suppe til 4 personer
Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk knust spidskommen
- 1 tsk knuste korianderfrø
- 1 tsk knuste fennikelfrø
- 1 hakket løg
- 500-600 g søde kartofler i tern
- 2 snittede gulerødder
- ca. 10 dl kogende grønsagsbouillon
- salt, peber
- limesaft
- Kokoschutney:
- ½ dl hakket koriander
- ½ dl frisk grofthakket kokos
- 1 pakke fuldkornsnaan
- Varm olien i en gryde, og rist krydderier og løg under omrøring. Bland grønsagerne ved, svits dem med et par minutter, og hæld den kogende bouillon over.
- Lad suppen snurre under låg ca. 20 minutter, til grønsagerne er møre. Blend og varm suppen igennem, spæd evt. med yderligere bouillon, og smag til med salt, peber og limesaft.
- Mens suppen koger, kan du blande koriander og kokos og lune nanbrødene i ovnen. Server suppen med tilbehøret.
PRØV OGSÅ:Indisk suppe
PRØV OGSÅ: Bag dit eget naanbrød