Sprød salat med chilidressing og varmrøget makrel
4
Ingredienser
- 100 g babyspinat
- 1 bdt brøndkarse
- 3 æbler
- 250 g varmrøget makrel
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk stærk chilisauce
- 1 tsk æbleeddike
- salt og peber
- 1 bdt purløg
Sådan gør du
- 1/ Rengør spinaten grundigt, og kom det på et stort fad sammen med brøndkarsen.
- 2/ Skær æblerne ud i tynde skiver, og pluk makrellen ud i grove stykker. Læg æbler og makrel oven på salaten.
- 3/ Rør olie, chilisauce, æbleeddike, salt og peber sammen – hak purløg fint, og rør det i dressingen.
- 4/ Fordel dressingen over salaten og servér med det samme. Spis evt. et stykke groft brød til salaten.
- [250 kcal pr. portion]
PRØV OGSÅ: Kålsalat med spejlæg og rød chili