Sprød salat med chilidressing og varmrøget makrel

Sprød salat med chilidressing og varmrøget makrel

4

Ingredienser

  • 100 g babyspinat
  • 1 bdt brøndkarse
  • 3 æbler
  • 250 g varmrøget makrel
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk stærk chilisauce
  • 1 tsk æbleeddike
  • salt og peber
  • 1 bdt purløg

Sådan gør du

  1. 1/ Rengør spinaten grundigt, og kom det på et stort fad sammen med brøndkarsen.
  2. 2/ Skær æblerne ud i tynde skiver, og pluk makrellen ud i grove stykker. Læg æbler og makrel oven på salaten.
  3. 3/ Rør olie, chilisauce, æbleeddike, salt og peber sammen – hak purløg fint, og rør det i dressingen.
  4. 4/ Fordel dressingen over salaten og servér med det samme. Spis evt. et stykke groft brød til salaten.
  5. [250 kcal pr. portion]