Sprød snack med rabarber-chili-gele

Sprød snack med rabarber-chili-gele

Lav den spicy rabarber-chili-gele og brug den til denne skønne appetizer.

SPRØD SNACK MED RABARBER-CHILI-GELE

Tid ca. 10 min. + bagetid

(4 pers.)

1 rulle butterdej

200 g gedeost i rulle

olivenolie

5 stilke frisk timian

tørret chili

1 spsk. sorte sesam

1. Tænd ovnen på 230 grader. Pak butterdejen ud, og skær den i 12 stykker. Stil butterdejen på en bageplade med bagepapir.

2. Skær gedeost i tynde skiver, og fordel dem på butterdejen. Pensl alle stykker med olivenolie, og pynt med timianblade, chili og sesam.

3. Bag dem i ca. 15 minutter, til de er lysebrune. Server rabarbergele til.

Se opskriften på hot rabarber-chilie gele her

► SE OGSÅ: Lav din egen rabarbersalsa

► SE OGSÅ: Nem dessert: bagte rabarber med råcreme

► SE OGSÅ: 7 lækre snacks