Sprøde kiks med pesto, mozzarella, chili og oliven
Prøv disse sprøde snacks til champagnen. En opskrift af Pernille Skjødt.
Ingredienser
- Pesto:
- ½ bundt bredbladet persille
- ½ dl mandler
- 1½ dl olivenolie
- 1 fed hvidløg, finthakket
- ½ dl parmesan, groftrevet
- salt, peber og lidt citronsaft
- Oliventopping:
- 100 g sorte oliven
- 1 tsk finthakket chili
- 1 tsk revet citronskal
- 1 spsk olivenolie
- 100 g mozzarella
- – delt i små stykker
- Små kiks, små firkantede knækbrød eller grillet brød skåret i små stykker
Sådan gør du
- Pesto:
- Skyl og pluk persillen, og kom persille, mandler, olivenolie, hvidløg, parme-san, lidt salt, peber og citronsaft i en blender eller foodprocessor. Blend, indtil pestokonsistens er opnået, og smag til.
- Oliventopping:
- Udsten de sorte oliven, og hak dem groft. Rør dem med chili, citronskal og olivenolie. Del mozzarellaen i små stykker, som passer til kiks eller sprøde brød.
- Anret et fad med små kiks eller andre sprøde brød. Kom lidt pesto, oliventopping og mozzarella på.