Sprød kyllingeburger på pita
Sprød kyllingeburger lavet på pitabrød og toppet med lækre grøntsager og bønner. Den sunde burger er nem at lave og er derfor perfekt i en travl hverdag.
Næringsindhold
- Energi pr. person:523 Kcal
- Fedt:31 %
- Protein:35 %
- Kulhydrat:34 %
2 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 350 g hakket kyllingekød
- Salt og peber
- 1 finthakket skalotteløg
- 20 g fint knuste speltflager
- 2 tsk. sesamfrø
- 1 tsk. olivenolie
- 1 fuldkornspita
- 1 fed knust hvidløg
- En håndfuld rucola
- 1 dl avocado i både
- En håndfuld brøndkarse
- 10 cherrytomater
- 2 dl kogte kidneybeans (afdryppede fra dåse)
Sådan gør du:
- Ælt kødet med salt, peber og hakket løg. Del og form det til to burgere, vend dem i knuste speltflager blandet med sesamfrø, og steg dem derefter gyldne og sprøde i cirka 4 minutter på hver side.
- Flæk pitabrødet igennem, gnid det let med knust hvidløg og rist det gyldent og sprødt.
- Anrét burgerne på pitabrødene med rucola, og top med avocado, brøndkarse, halverede tomater og bønner.