Kyllingeburger på pitabrød

Sprød kyllingeburger på pita

Sprød kyllingeburger lavet på pitabrød og toppet med lækre grøntsager og bønner. Den sunde burger er nem at lave og er derfor perfekt i en travl hverdag.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    523 Kcal
  • Fedt:
    31 %
  • Protein:
    35 %
  • Kulhydrat:
    34 %

2 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 350 g hakket kyllingekød
  • Salt og peber
  • 1 finthakket skalotteløg
  • 20 g fint knuste speltflager
  • 2 tsk. sesamfrø 
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 fuldkornspita
  • 1 fed knust hvidløg
  • En håndfuld rucola
  • 1 dl avocado i både
  • En håndfuld brøndkarse
  • 10 cherrytomater
  • 2 dl kogte kidneybeans (afdryppede fra dåse)

Sådan gør du:

  1. Ælt kødet med salt, peber og hakket løg. Del og form det til to burgere, vend dem i knuste speltflager blandet med sesamfrø, og steg dem derefter gyldne og sprøde i cirka 4 minutter på hver side.
  2. Flæk pitabrødet igennem, gnid det let med knust hvidløg og rist det gyldent og sprødt.
  3. Anrét burgerne på pitabrødene med rucola, og top med avocado, brøndkarse, halverede tomater og bønner.

Tip:

I stedet for speltflager kan du bruge usødede økoflager.