Sprøde blomkålskager

Sprøde blomkålskager

Sprøde og sunde blomkålskager serveret med en simpel salat - Mums!

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    286 Kcal
  • Fedt:
    31 %
  • Protein:
    28 %
  • Kulhydrat:
    41 %

2 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 150 g broccoli inklusive stok
  • 150 g blomkål
  • 1 fed, knust hvidløg
  • 2 spsk. reven løg
  • 1 dl finvalsede havregryn
  • 2 spsk. hvid hvede fuldkornsmel
  • 1 æg
  • 1 æggehvide
  • Salt og peber
  • Timian
  • 1 tsk. olivenolie
  • 250 g cherrytomater i halve
  • 75 g feldsalat
  • 25 g finthakket rødløg
  • Evt. lidt hakkede kapers
  • 10 g reven parmesan

Sådan gør du:

  1. Hak broccoli, blomkål og hvidløg i foodprocessoren.
  2. Kom massen i en skål, og rør den med havregryn, mel, æg samt æggehvide, salt, peber og godt med timian.
  3. Form plantefarsen til tykke, flade kager, og steg dem gyldne i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.
  4. Halvér tomaterne, hak rødløget fint og bland salaten sammen.
  5. Smag til med salt og peber, og servér den til de sprøde blomkålscakes.