Sprøde blomkålskager
Sprøde og sunde blomkålskager serveret med en simpel salat - Mums!
Næringsindhold
- Energi pr. person:286 Kcal
- Fedt:31 %
- Protein:28 %
- Kulhydrat:41 %
2 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 150 g broccoli inklusive stok
- 150 g blomkål
- 1 fed, knust hvidløg
- 2 spsk. reven løg
- 1 dl finvalsede havregryn
- 2 spsk. hvid hvede fuldkornsmel
- 1 æg
- 1 æggehvide
- Salt og peber
- Timian
- 1 tsk. olivenolie
- 250 g cherrytomater i halve
- 75 g feldsalat
- 25 g finthakket rødløg
- Evt. lidt hakkede kapers
- 10 g reven parmesan
Sådan gør du:
- Hak broccoli, blomkål og hvidløg i foodprocessoren.
- Kom massen i en skål, og rør den med havregryn, mel, æg samt æggehvide, salt, peber og godt med timian.
- Form plantefarsen til tykke, flade kager, og steg dem gyldne i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.
- Halvér tomaterne, hak rødløget fint og bland salaten sammen.
- Smag til med salt og peber, og servér den til de sprøde blomkålscakes.