Squashsalat med friske ærter og mynte
En enkel, sund og sommerlig ret.
4
Total:25 minutter
Ingredienser
- 3 mellemstore squash
- ca. 150-200 g frisk gedefeta
- 100 g friskbælgede ærter
- 1 lille bundt frisk mynte
- balsamicoglace eller almindelig balsamicoeddike
- jomfruolivenolie
- salt og friskkværnet peber
- ca. 600-800 g hvid fisk, helst med skind.
Sådan laver du squashsalat:
- Skær squashene i skiver på langs, ca. 1 cm tykke og pensl dem med lidt olie. Kom dem på en varm grill eller grillpande i 1-2 min.
- Hæld kogende vand over de bælgede ærter, og lad dem stå et minuts tid før vandet hældes fra.
- Pensl fisken på skindet med lidt olie, og steg fiskestykkerne ved medium-høj varme med skindsiden nedad i ca. 4-5 min alt efter tykkelse, er fisken ikke helt gennemstegt, kan den vendes og stege et halvt minut på kødsiden.
- Anret de grillede squashskiver med de friske ærter, grofthakket mynte, gedeost. Dryp med balsamicoglace, et skvæt olivenolie og salt og peber. Kom den varme fisk på og servér.
- Prøv også gul peberfrugtsupppe med sprøde tapenadestænger