Squashspaghetti med bolognese

Squashspaghetti med bolognese

Spar på pastaen, og lav en langt sundere "squash-version".

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    339 Kcal
  • Fedt:
    27 %
  • Protein:
    55 %
  • Kulhydrat:
    18 %

Squashspaghetti med bolognese til 1 person

Total:30 minutter

Ingredienser

  • Squashspaghetti med bolognese
  • 20 g parmaskinke
  • 25 g løg
  • 1 fed hvidløg
  • 170 g magert hakket oksekød
  • 1 stilk bladselleri
  • 150 g dåsecherrytomater
  • 10 g tomatpuré
  • 2 tsk oregano timian rosmarin
  • salt
  • peber
  • 150 g squash
  • 5 g parmesan

Sådan laver du squashspaghetti med bolognese

  1. Skær parmaskinken i tern, og svits dem. Pil og hak løg, og tilsæt knust hvidløg. Lad det brune let.
  2. Tilsæt kød, og brun det med. Skær bladselleri i små tern, og tilsæt dem sammen med dåsetomat, tomatpuré og krydderier. Lad kødsovsen simre 30 minutter, til kødet er helt mørt.
  3. Skær squashen i spaghettistrimler. Hæld kogende vand på dem, og lad dem trække i 2 minutter.
  4. Hæld vandet fra, og anret squashspaghettien med kødsovsen. Høvl lidt parmesanost på toppen.

Tip

Lav en kæmpeportion bolognese, den danner en fin ’grundsovs’ til chili con carne eller lasagne.