Steak med selleriremoulade

Steak med selleriremoulade

4

Selleriremoulade:

  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 1 tsk salt (evt. mere)
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 tsk æbleeddike
  • (evt. lidt mere)
  • 2 dl smagsneutral olie
  • 200 g knoldselleri
  • 1 porre
  • 8 cornichoner
  • 2 spsk kapers
  • 1 spsk hakket
  • kørvel
  • Fyld:
  • 2 bøffer
  • lidt olie til stegning
  • salt
  • 4 skiver rugbrød
  • lidt kørvel

Sådan gør du

  1. Pisk æggeblommerne med salt, sennep og eddike. Pisk olien i lidt ad gangen, til mayonnaisen tykner. Smag den til evt. med mere dijonsennep, salt og eddike. Riv sellerien fint, og skær porren i tynde skiver. Hak cornichonerne, og vend selleri, porre, cornichoner og kapers i dressingen, og smag til igen.
  2. Steg bøfferne i lidt olie. Krydr dem med salt. Skær dem i skiver, og fordel dem på rugbrødet. Top med selleriremoulade og lidt kørvel, og servér straks.
PRØV OGSÅ: Avocadomad de luxe