Steak med selleriremoulade
4
Selleriremoulade:
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 1 tsk salt (evt. mere)
- 1 spsk dijonsennep
- 2 tsk æbleeddike
- (evt. lidt mere)
- 2 dl smagsneutral olie
- 200 g knoldselleri
- 1 porre
- 8 cornichoner
- 2 spsk kapers
- 1 spsk hakket
- kørvel
- Fyld:
- 2 bøffer
- lidt olie til stegning
- salt
- 4 skiver rugbrød
- lidt kørvel
Sådan gør du
- Pisk æggeblommerne med salt, sennep og eddike. Pisk olien i lidt ad gangen, til mayonnaisen tykner. Smag den til evt. med mere dijonsennep, salt og eddike. Riv sellerien fint, og skær porren i tynde skiver. Hak cornichonerne, og vend selleri, porre, cornichoner og kapers i dressingen, og smag til igen.
- Steg bøfferne i lidt olie. Krydr dem med salt. Skær dem i skiver, og fordel dem på rugbrødet. Top med selleriremoulade og lidt kørvel, og servér straks.
PRØV OGSÅ: Avocadomad de luxe