stegt fisk

Stegt fisk i sprød indpakning

Fisk uden ben i.

4

Ingredienser

  • 700-800 g torske- eller rødspættefilet
  • 1 let pisket æggehvide
  • 2 dl groft rasp
  • salt, peber
  • 2 tsk røget paprika 
  • 3 spsk olie til stegning
  • Lun salat:
  • 750 g gule-rødder
  • 250-300 g skalotteløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 citron i små stykker
  • 1-2 spsk balsamico
  • 1 spsk honning
  • persille og citronmelisse

  1. Sådan gør du: Vend fisken i æggehvide og rasp, som er krydret med salt, peber og røget paprika. Varm olien i en stor pande, og steg fisken gylden på begge sider. Snit gulerødderne i store stykker, og del skalotteløgene. Varm olien i en pande, og rist gulerødder, skalotter og citron i 4-5 minutter. Tilsæt balsamico og honning, og lad det hele snurre, til grønsagerne er næsten møre. Smag til med salt, peber, evt. citronsaft og kryddergrønt.
  2. ● ● ● Energi pr. person: 500 kcal, fedt 30 %, protein 35 %, kulhydrat 35 %