Stegt rødspætte med persillesmør
4
Ingredienser
- 4 rødspætter
- timian
- havsalt
- smør til stegning
- 4 spsk blødt smør
- 1 bundt persille finthakket
- havsalt
Sådan laver du rødspætte
- Krydr rødspætterne med timian og havsalt, og læg dem på panden, når smørret er bruset af. Læg rødspætterne krydret med timian på den middelvarme pand smør. De skal kun have 2-3 minutter på hver side.
- Smørret skal tages ud af køleskabet en halv time førr, så det er til arbejde med. Hak persillen fint og bland det med smør og havsalt. Stil det i køleskabet igen, så det kan nå at blive lidt hårdt, inden du server det med de nystegte rødspætter – og eventuelt nye kartofler til.
- Tip:
- Prøv samme koncept med makrel og prøv at bruge frisk timian og rosmarin i stedet for tørret.