Stegte hvidkål med rejer og sojasovs
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Ikke fryse-egnet
- 200 g store rå rejer uden skal
- 2 spsk olivenolie
- 200 g hvidkål (tykke strimler)
- ¾ dl sojasovs
- 2 cm frisk ingefær (finthakket)
- 2 fed hvidløg (finthakkede)
- saft af 1 limefrugt
- 250 g cherrytomater (halve)
- 150 g ærter
- 1 bundt forårsløg (finthakkede)
- 1 lille bundt koriander
- Tilbehør: kogte ris
- Steg rejerne i 1 spsk olie på en stor pande, til de er røde på begge sider. Læg så rejerne på en tallerken.
- Varm 1 spsk olie op på panden og steg hvidkålen hårdt under omrøring, til den bliver godt brun.
- Tilsæt sojasovs, ingefær, hvidløg, limesaft, cherrytomater, ærter, forårsløg og rejerne og kog det hele hurtigt igennem.
- Anret retten på et fad og drys med friske koriander. Servér med kogte ris.