Stegte hvidkål med rejer og sojasovs

Stegte hvidkål med rejer og sojasovs

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 200 g store rå rejer uden skal
  • 2 spsk olivenolie
  • 200 g hvidkål (tykke strimler)
  • ¾ dl sojasovs
  • 2 cm frisk ingefær (finthakket)
  • 2 fed hvidløg (finthakkede)
  • saft af 1 limefrugt
  • 250 g cherrytomater (halve)
  • 150 g ærter
  • 1 bundt forårsløg (finthakkede)
  • 1 lille bundt koriander
  • Tilbehør: kogte ris

  1. Steg rejerne i 1 spsk olie på en stor pande, til de er røde på begge sider. Læg så rejerne på en tallerken.
  2. Varm 1 spsk olie op på panden og steg hvidkålen hårdt under omrøring, til den bliver godt brun.
  3. Tilsæt sojasovs, ingefær, hvidløg, limesaft, cherrytomater, ærter, forårsløg og rejerne og kog det hele hurtigt igennem.
  4. Anret retten på et fad og drys med friske koriander. Servér med kogte ris.