Sprøde sommergrønsager

Stegte nye kartofler med asparges, ærter, ost og skinke

En lækker, mættende ret til travle dage.

4 personer

Ingredienser

  • 20 g smør
  • 500 g nye kartofler, kogte
  • 400 g grønne asparges
  • 4 forårsløg
  • 100 g ærter, friskbælgede
  • salt og peber
  • 50 g ost, f.eks. comté
  • 4-5 stilke frisk oregano
  • 50 g rucola
  • 100 g skiveskåret skinke, f.eks. Serrano

Sådan gør du

  1. Smelt smørret på en pande. Skær kartoflerne i halve, og læg dem med skæresiden nedad på panden. Steg dem gyldne på skæresiden, og vend dem så om. Skær asparges og forårsløg i ringe, og kom dem på panden sammen med ærterne. Giv godt med salt og peber, og rør godt rundt i panden i 2-3 minutter. Riv så osten ud over panden. Lad panden stå på varmen, til osten begynder at smelte.
  2. Kom godt med salt og peber på, og server med friskklippet oregano, rucola og skinke på toppen.