Opskrift på sticky kyllingelår med yoghurt-korianderdip

Sticky kyllingelår med yoghurt-korianderdip

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    460 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    25 %
  • Kulhydrat:
    55 %

4

Total:1 time

Ingredienser

  • 8 kyllingeunderlår.
  • Marinade:
  • 2 tsk honning
  • 2 spsk appelsinsaft
  • 2 spsk god sød sennep
  • evt. 2 spsk worstershiresauce
  • salt, peber.
  • Yoghurt-koriander-dip:
  • 3 dl græsk yoghurt naturel 0,1
  • 2 fed knust hvidløg
  • 1 udkernet, finthakket grøn chili
  • 1 lille bdt fintskåret koriander
  • 1 udkernet, finthakket agurk
  • 10 snittede radiser.
  • 4 store arabiske brød.
  • 200 g små tomater

Sådan gør du

  1. Læg kyllingelårene i en skål.
  2. Pisk ingredienserne til marinaden sammen og vend den omhyggeligt med kyllingelårene, der derefter bredes på en plade med bagepapir og bages ved
  3. 225 grader, 35-40 minutter.
  4. Rør og smag yoghurten til med alle øvrige ingredienser og smag godt til med salt og peber. Servér yoghurt-dippen til kyllingelårene med brød og små tomater.