Sund dessert

Sund dessert på ingen tid

Bagte nektariner

4

Ingredienser

  • 4 modne nektariner
  • 50 g mascarpone
  • 125 g skyr
  • ½ tsk ren vaniljepulver
  • 2 spsk flydende honning
  • 1-2 spsk usaltede pistacienødder
  • 125 g friske hindbær

Sådan gør du:

  1. Halvér nektarinerne og fjern stenene. Fordel dem i en bradepande med bagepapir med skæresiden nedad. Bag nektarinerne i ovnen ved 175 grader, gerne varmluft, i ca. 20 minutter. Rør mascarpone godt sammen med skyr, vanilje og honning • smag cremen til. Hak pistacienødderne groft. Anret de afkølede nektariner med creme, hakkede pistacienødder og friske hindbær.
  2. Energi pr. person: 250 kcal, fedt 32%, protein 13%, kulhydrat 55%
  3. Tip! Du kan også skifte nektarinerne ud med æbler, blommer, ferskner, abrikoser eller pærer.