Sund fastfood: Pizza på fuldkornstortilla med bresaola
Prøv den lækre og nemme fuldkornstortilla pizza med bresaola du kan lave på kun 30 minutter.
Næringsindhold
- Energi pr. person:313 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:37 %
- Kulhydrat:43 %
2 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 2 stk. fuldkornstortilla
- 1 dl tomatsauce
- Evt. lidt tørret basilikum, oregano eller rosmarin
- Salt og peber
- 200 g courgette
- 125 g afdryppede, halverede artiskokhjerter
- 20 g revet parmesanost
- 100 g bresaola
- 30 g rucola
Sådan gør du:
- Læg tortillaerne på en plade med bagepapir, smør tomatsauce på, og drys eventuelt med lidt tørrede krydderier samt salt og peber.
- Skær courgetten og bresaolaen i papirtynde skiver.
- Fordel courgetteskiver og artiskokhjerter på pizzaerne, drys med ost, og bag dem gyldne og sprøde ved 200 grader varmluft i 12-15 minutter.
- Top pizzaerne med bresaola og rucola, og servér.