Sund fastfood: Pizza på fuldkornstortilla med bresaola

Sund fastfood: Pizza på fuldkornstortilla med bresaola

Prøv den lækre og nemme fuldkornstortilla pizza med bresaola du kan lave på kun 30 minutter.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    313 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    37 %
  • Kulhydrat:
    43 %

2 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 2 stk. fuldkornstortilla
  • 1 dl tomatsauce
  • Evt. lidt tørret basilikum, oregano eller rosmarin
  • Salt og peber
  • 200 g courgette
  • 125 g afdryppede, halverede artiskokhjerter
  • 20 g revet parmesanost
  • 100 g bresaola
  • 30 g rucola

Sådan gør du:

  1. Læg tortillaerne på en plade med bagepapir, smør tomatsauce på, og drys eventuelt med lidt tørrede krydderier samt salt og peber.
  2. Skær courgetten og bresaolaen i papirtynde skiver.
  3. Fordel courgetteskiver og artiskokhjerter på pizzaerne, drys med ost, og bag dem gyldne og sprøde ved 200 grader varmluft i 12-15 minutter.
  4. Top pizzaerne med bresaola og rucola, og servér.