Sund fastfood: Portobelloburger med sprødt grønt

Sund fastfood: Portobelloburger med sprødt grønt

Prøv burgeren lavet af portobellosvame du nemt og hurtigt kan lave.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    305 Kcal
  • Fedt:
    31 %
  • Protein:
    49 %
  • Kulhydrat:
    20 %

2 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 300 g portobellosvampe
  • 4 tsk. lagret balsamico
  • 35 g kalkunbacon
  • 200 g hakket oksekød 3-6%
  • Salt og peber
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 lille, fintsnittet rødløg
  • 1 lille, snittet hjertesalat
  • Brøndkarse
  • 100 g sugarsnaps 
  • Dip-dressing:
  • 1 dl skyr naturel
  • 1 lille fed, knust hvidløg
  • 1 spsk. dijonsennep med honning

Sådan gør du

  1. Skær stilken fra svampene, og stænk dem let med balsamico.
  2. Del og form kødet til burgerne, drys salt og peber på, og steg dem i 3-4 minutter på hver side. Tag dem op, og hold dem varme.
  3. Steg derefter kalkunbacon og svampe. Steg svampene et par minutter på hver side, og steg kalkunbaconen, til den er helt sprød.
  4. Læg snittet salat på svampene, derefter den stegte bøf, drys med rødløg og brøndkarse og top med kalkunbacon og de resterende svampe.
  5. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag den godt til med salt og peber. Servér den til burgeren sammen med sprøde sugarsnaps.