Annonse
Annonse
Annonse
DET SKAL DU BRUGE • Ca. 400 g. hvidkål • 2-3 pastinakker • 250 g. frisk spinat • 3-4 fed hvidløg • 1 spsk olie • 100 g. kogte kikærter • Salt • Friskkværnet peber • 2-3 æg • 2-3 tsk soja • 2 spsk vand • 1 tsk olie SÅDAN GØR DU Pisk æg sammen med soja og vand. Varm olien i en slip-let pande, hæld æggemassen på og lad den stivne. Skær omeletten i strimler. Skyl spinaten for jord og sand, og skrub, skræl og skær resten af grønsagerne, så de ligger klar i mundrette strimler. Pil og knus hvidløget.Kom lidt olie i en wok, pande eller tykbundet stegegryde og varm så meget op, at du ikke kan holde hånden over den i mere end 5-10 sekunder. Steg hvidløget kort, og tilsæt kikærter og grønsager. Lad stege ved høj varme og under omrøring i fem minutter til grønsagerne er tilpas møre. Tilsæt dernæst spinaten i et par minutter til den falder sammen. Blandt strimler af omelet i retten og smag til med salt og peber. Tip: B12-vitamin findes i kød, men spiser du æg og mælkeprodukter i selv beskedne mængder, får du tilstrækkeligt med B-12.