Suppe med risnudler
4
Ingredienser
- Suppe:
- 2 l grøntsagsbouillon eller hønsefond
- 100 g revet ingefær
- 4 spsk soya
- 200 g risnudler.
- Grøntsager:
- 100 g japanske svampe
- 1 bdt. asparges snittet i stykker
- 100 g sukkerærter
- 1 fintsnittet forårsløg
- 100 g spirer, gerne forskellige slags, men ellers bønnespirer.
- Marineret kød:
- 300 g oksefilet
- 2 finthakket fed hvidløg
- 3 spsk østerssauce
- 1 spsk sukker
- 2 spsk soja
- 1 tsk sesamolie
- 1 tsk sambal olek (chilipaste).
Sådan gør du
- Marinér kødet og lad det stå nogle timer.
- Kog bouillon med ingefær og soya.
- Steg kødet på en pande i lidt olie i nogle minutter.
- Hæld fonden i fire store skåle, fordel risnudler i, læg grøntsager ovenpå og til sidst det stegte kød og spirer som pynt.