Suppe opskrift med risnudler

Suppe med risnudler

4

Ingredienser

  • Suppe:
  • 2 l grøntsagsbouillon eller hønsefond
  • 100 g revet ingefær
  • 4 spsk soya
  • 200 g risnudler.
  • Grøntsager:
  • 100 g japanske svampe
  • 1 bdt. asparges snittet i stykker
  • 100 g sukkerærter
  • 1 fintsnittet forårsløg
  • 100 g spirer, gerne forskellige slags, men ellers bønnespirer.
  • Marineret kød:
  • 300 g oksefilet
  • 2 finthakket fed hvidløg
  • 3 spsk østerssauce
  • 1 spsk sukker
  • 2 spsk soja
  • 1 tsk sesamolie
  • 1 tsk sambal olek (chilipaste).

Sådan gør du

  1. Marinér kødet og lad det stå nogle timer.
  2. Kog bouillon med ingefær og soya.
  3. Steg kødet på en pande i lidt olie i nogle minutter.
  4. Hæld fonden i fire store skåle, fordel risnudler i, læg grøntsager ovenpå og til sidst det stegte kød og spirer som pynt.

TIP

Jeg bruger altid økologisk grøntsagsbouillon. I helsekostforretningerne kan du få et godt udvalg.