Opskrift på svamperisotto

Svamperisotto

Sådan laver du risotto med svampe - cremet, lækkert og helt autentisk.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    674 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    19 %
  • Kulhydrat:
    55 %

Svamperisotto til 4 personer

Total:35 minutter

Ingredienser

  • 2 skalotteløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 dl risottoris
  • 1 l hønsebouillon
  • 500 g svampe, gerne forskellige
  • salt, peber
  • 200 g friskost naturel 6%
  • 100 g friskrevet parmesan
  • persille
  • 200 g groft brød.

Sådan laver du risotto med svampe

  1. Hak løgene og sautér dem i halvdelen af olien, uden at de tager farve. Hæld risene ved og sautér yderligere 1 minut.
  2. Tilsæt bouillon lidt ad gangen og lad risottoen koge ca. 20 minutter for svag varme og under omrøring, til risene er al dente.
  3. Skær de største svampe i lidt mindre stykker og steg dem møre i resten af olien. Krydr med salt og peber. Rør friskosten og halvdelen af parmesanosten i risottoen.
  4. Vend svampene i og smag til med salt og peber. Servér straks – drysset med resten af osten og hakket persille sammen med brød.