-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Svinebryst med løg og pastinakker
Her klarer ovnen det meste af arbejdet. Tag sværen af ribbenstegen, og smør den i stedet med en sød, salt og stærk marinade.
4 personer
Ingredienser
- Steg:
- 1 ribbensteg på ca. 1,2 kg (få slagteren til at skære sværen
- af, eller gør det selv)
- ½ dl sennep
- ½ dl tamari (alternativt
- kinesisk soja)
- 4 fed hvidløg, revet
- 2 spsk honning
- 2 dl vand
- Grønt:
- 4 pastinakker
- 8 små løg
- 4 spsk olivenolie
- salt
- 1 bundt frisk timian til servering
Sådan gør du
- Af Mette Helbæk
- Steg:
- Sæt ovnen på 180 grader. Bland sennep, tamari, hvidløg og honning sammen, og fordel det på ribbenstegen. Læg den i et fad eller en stegegryde, og hæld vandet ved. Lad kødet stege i ca. 2 timer, til det er meget mørt. Hold øje undervejs, og læg et stykke bagepapir hen over stegen, hvis den begynder at blive for sort. Skær stegen i skiver ved servering, og brug stegelagen som sauce.
- Grønt:
- Skrub pastinakkerne rene og halver både dem og løgene. Lad gerne skrællerne sidde på. Kom grøntsagerne op på en bageplade, dryp med olivenolie, og drys med salt, og bag dem under stegen i ovnen i ca. 20-30 minutter, til de er færdige. Hold øje undervejs, og regn med, at løgene er færdige ca. 10 minutter før pastinakkerne. Drys kød og grøntsager med masser af frisk timian ved servering.