Taboulehsalat med sort quinoa
Næringsindhold
- Energi pr. person:553 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:16 %
- Kulhydrat:54 %
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 200 g sort quinoa
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk hvidvinseddike
- salt, peber
- 1 bundt forårsløg
- 1 agurk
- 50 g soltørrede tranebær
- 50 g abrikos i tern
- 1 bæger salattern
- koriander
- persille
- 1/2 dl ristede pinjekerner
- 200 g groft brød.
Sådan gør du
- Skyl quinoagrynene grundigt og kog dem i letsaltet vand ca. 15 min.
- Hæld vandet fra, skyl godt i koldt vand og lad det dryppe godt af.
- Vend grynene i en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber.
- Bland med snittede forårsløg, agurk i halve skiver, tranebær, abrikos og salattern.
- Drys godt med hakket koriander, persille og pinjekerner.
- Bland og server med brød.