Opskrift på taboulehsalat med sort quinoa

Taboulehsalat med sort quinoa

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    553 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    54 %

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 200 g sort quinoa
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • salt, peber
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 agurk
  • 50 g soltørrede tranebær
  • 50 g abrikos i tern
  • 1 bæger salattern
  • koriander
  • persille
  • 1/2 dl ristede pinjekerner
  • 200 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Skyl quinoagrynene grundigt og kog dem i letsaltet vand ca. 15 min.
  2. Hæld vandet fra, skyl godt i koldt vand og lad det dryppe godt af.
  3. Vend grynene i en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber.
  4. Bland med snittede forårsløg, agurk i halve skiver, tranebær, abrikos og salattern.
  5. Drys godt med hakket koriander, persille og pinjekerner.
  6. Bland og server med brød.