Opskrift på tandoori chicken

Tandoori chicken

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    550 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    51 %

4

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst
  • salt, friskkværnet peber
  • 1-2 tsk tandoorikrydderi
  • 1 spsk majsolie.
  • Chutney af tomat, rødløg og koriander:
  • 500 g store tomater
  • 100 g hakket rødløg
  • 2 tsk majsolie
  • 1 spsk limesaft
  • 1 spsk sød chilisauce
  • 2 spsk hakket koriander.
  • Raita:
  • 2 dl yoghurt 0,1%
  • 1 knust fed hvidløg
  • ½ udkernet, groftreven agurk
  • frisk mynte.
  • Tilbehør:
  • 400 g basmati-ris.
  • 1 pakke naanbrød.

Sådan gør du

  1. Begynd med chutneyen: Udkern og hak tomaterne, rør og smag til med de øvrige ingredienser og lad chutneyen trække.
  2. Tryk kyllingekødet tørt, gnid det med salt, peber og tandoorikrydderi, og steg det 3-4 minutter på hver side i olie.
  3. Raita: Rør og smag yoghurten til med hvidløg. Knug den revne agurk fri for væde i et rent klæde, rør den i yoghurten og smag til med frisk mynte, salt og peber.
  4. Servér kødet i tykke skiver med de fire slags tilbehør.