Lækker mad til sankt hans: 4 lækre opskrifter
Her får du en overskuelig sankt hansmenu, hvor meget af maden kan laves klar på forhånd, så du kan nyde aftenen med dine gæster.
Sankt hans menu:
- Velkomstdrink: Melon-daiquiri med jordbær
- Forret: Orange gazpachosuppe med grillede kammuslinger
- Hovedret: Krydderurtemarineret culottesteg m/nye kartofler og aïoli
- Dessert: Pavlova med jordbær
Annonse
Melon-daiquiri
Denne daquiri med melon og jordbær er en ægte sommerdrink og perfekt på varme dage. Drinken er nem at lave og kan derfor forberedes lynhurtigt og serveres som velkomstdrink inden middagen. Se opskriften her.
Orange gazpachosuppe med grillede kammuslinger
Gazpacho er en kold grøntsagssuppe og er skøn som forret. Denne suppe toppes med fintskåret grønt og spyd med grillede kammuslinger. Her får du opskriften.
Krydderurtemarineret culottesteg m/nye kartofler og aïoli
Lav en hovedret bestående af en kryddermarineret culottesteg, grøn salat, samt nye kartofler og en lækker, hjemmerørt aioli. Skøn hovedret til Sankt Hans middagen. Få opskriften her.
Pavlova med jordbær
Annonse
Pavlova er en ægte sommerdessert. Bag en marengsbund og top med flødeskum og rigeligt med friske bær - simpelt og virkelig lækkert! Se hvordan du laver pavlova her.