Teriyakilaks med nudler i grøn te
Næringsindhold
- Energi pr. person:646 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:21 %
- Kulhydrat:48 %
4
Total:25 minutter
Ingredienser
- 4 laksefileter a 100 g
- 1/2 dl teriyaki sauce.
- 250 g ægnudler
- grøn te.
- 300 g tangsalat
- 1 tsk sort sesam.
- 2 store avocado
- 2 spsk limesaft.
- Ærteskud.
Sådan gør du
- Hæld teriyaki over laksen og lad det trække 15 min.
- Kog nudlerne som anvist i letsaltet vand tilsat et brev grøn te.
- Hæld vandet fra, bland med tang og drys med sesam.
- Skær avocadokødet i tern og dryp med limesaft.
- Grill eller steg laksefileterne ca. 4 min. på hver side. Servér med nudler og avokado og drys med ærteskud.