Opskrift på teriyakilaks med nudler i grøn te

Teriyakilaks med nudler i grøn te

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    646 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    21 %
  • Kulhydrat:
    48 %

4

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 4 laksefileter a 100 g
  • 1/2 dl teriyaki sauce.
  • 250 g ægnudler
  • grøn te.
  • 300 g tangsalat
  • 1 tsk sort sesam.
  • 2 store avocado
  • 2 spsk limesaft.
  • Ærteskud.

Sådan gør du

  1. Hæld teriyaki over laksen og lad det trække 15 min.
  2. Kog nudlerne som anvist i letsaltet vand tilsat et brev grøn te.
  3. Hæld vandet fra, bland med tang og drys med sesam.
  4. Skær avocadokødet i tern og dryp med limesaft.
  5. Grill eller steg laksefileterne ca. 4 min. på hver side. Servér med nudler og avokado og drys med ærteskud.

TIP

Tangsalat fås hos fiskehandleren og i supermarkeder med fiskeafdeling.