Thaiwraps opskrift med roastbeef

Thai-salatwraps med roastbeef og spidskål

4

Ingredienser

  • ½-1 spidskål (afhængig af størrelse)
  • 1 pakke bønnespirer
  • 100 g ristede saltede peanuts
  • 1 chili ½ lime
  • 1 spsk fishsauce
  • 1 spsk soja
  • 8 hvede tortillas
  • 300 g stegt roastbeef i skiver

Sådan laver du thai-wraps

  1. 1. Snit kålen fint, og bland med bønnespirer og peanuts. Hak chilien og kom ved, og klem saften af ½ lime over. Vend med fishsauce og soja.
  2. 2. Fold hver tortilla sammen om salaten og et par skiver roastbeef, og spis med fingrene.

Tip

Har du mere lyst til en nudelsalat, så drop tortillaerne, og kog i stedet 300 g risnudler, og vend med salaten. Server med de tynde skiver roastbeef over.