Timianstegt andebryst med blåbær

Timianstegt andebryst med blåbær

4 personer

Ingredienser

  • 2 andebryst a 300 g
  • 1 spsk. timianblade
  • salt, peber
  • Desuden:
  • 1 løg
  • 1 spsk. olie
  • 100 g blåbær
  • 2 spsk. ahornsirup
  • 2 spsk. sojasauce
  • Tilbehør: kogte kartofler vendt i hakket persille samt dampede, grønne bønner

  1. Løsn andefedtkanten halvt ind under skindet. Kom timian ind under skindet, og krydr kødet med salt og peber. Læg andebrysterne på en rist over en bradepande. Stil bradepanden i ovnen ved 225 gr. i ca. 20-25 min. Skær fedtkanten af, og skær kødet i tynde skiver.
  2. Skær løget i tynde både, og svits dem i olie et par min. Kom blåbær, ahornsirup og sojasauce på panden, og kog det sammen 2-3 min. Server blandingen til andekødet.