Tiramisufromage

Tiramisufromage

Er du til fromage - og tiramisu, så får du en opskrift på en luftig og smagfulde en af slagsen her.

6 personer

Ingredienser

  • 2 dl god stærk kaffe
  • 3 blade husblas
  • 2 past. æggeblommer, svarer til 1 af de små bægre
  • 1 dl sukker
  • 100 g mascarpone eller cremefraiche 38%
  • 2 dl piskefløde
  • 1 dl Kahlua
  • 8-10 ladyfingers
  • 2 spsk. sigtet kakaopulver

Sådan laver du tiramisu-fromage

  1. Udblød husblasen i koldt vand 10 min. Smelt husblasen i den friskbryggede kaffe Lad det afkøle, til det er lunkent.
  2. Pisk æggeblommer og sukker cremet. Pisk mascarpone heri. Rør lidt af blandingen i kaffen og rør kaffeblandingen i mascarponeblandingen.
  3. Pisk fløden til blødt skum og vend det i. Fordel 4 ladyfingers i bunden af en skål. Dryp med lidt Kahlua. Kom halvdelen af fromagecremen over.
  4. Fordel 4-6 ladyfingers over, og dryp med resten af Kahluaen. Fordel resten af fromagecremen over. Stil skålen i køleskabet 4 timer.
  5. Pynt med sigtet kakaopulver.