Opskrift på friske dadler med blå ost og valnød & brie med figenrelish

To slags ost med dadler, valnød & figenrelish

Slut en god middag eller en lækker julefrokost af med to slags ost - her byder vi på friske dadler med blå ost og valnød & brie med figenrelish.

Total:10 minutter

Ingredienser

  • Friske dadler med blå ost og valnød 
  • Friske dadler
  • Cremet blå ost, f.eks. gorgonzola
  • Valnødder
  • Brie med figenrelish
  • God landbrie i små trekantede bidder
  • 175-200 g bløde figner
  • Lidt knuste fennikelfrø
  • Et par spsk god, lagret balsamico

  1. Friske dadler med blå ost og valnød 
  2. Udsten friske dadler, fyld dem med lidt cremet blå ost, f.eks. gorgonzola, og stik en halv valnød i hver ostebid. 
  3. Brie med figenrelish
  4. Skær god landbrie i små trekantede bidder. Hak 175-200 g bløde figner fint. Rør dem med lidt knuste fennikelfrø og et par spsk god, lagret balsamico og top en smule på hver ostebid. Drys med lidt groftknuste fennikelfrø.