Tofu nudelsalat

Sund og nem nudelsalat med tofu

Har du også lyst til at gøre din hverdag lidt grønnere? Så prøv denne lækre og sunde nudelsalat fyldt med grøntsager og stegt tofu.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    488 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    41 %

2 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 200 g fast tofu
  • 1 tsk. kokosolie
  • 2 mellemstore porrer, snittede
  • 75 g ramen fuldkornsnudler
  • 250 g brune marksvampe, i halve eller kvarte
  • 350 g broccolibuketter
  • 2 spsk. sojasauce, evt. svampesoja
  • Mynte
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du:

  1. Dup tofuen tør med lidt køkkenrulle, og skær den i mundrette stykker.
  2. Varm olien i en wok eller stor pande, steg tofuen gylden, kom porrer og svampe ved og steg videre under omrøring i 3-4 minutter.
  3. Tilsæt broccolibuketter, og steg yderligere i 3-4 minutter.
  4. Kog nudlerne efter anvisningen, afdryp og bland dem på panden.
  5. Smag til med sojasauce, salt, peber og mynte, og servér.