Torsk med sennep, æg og rødbeder
Husk at spise fisk to gange om ugen. Her er torsk i en klassik version med rødbeder og æg.
4
Total:45 minutter
Ingredienser
- 16 små rødbeder, gerne en blanding af forskellige farver
- 1 torskefilet
- lidt smør
- salt og peber.
- 'Sauce'
- 2 spsk grov sennep
- 1 dl fløde
- lidt vand
- 1 spsk sukker
- 2 håndfulde sprøde salatblade
- Tilbehør
- 50 g friskrevet peberrod
- 4 kogte æg
- kogte eller stegte kartofler
Sådan laver du torsk
- Skyl rødbederne og kog dem møre i vand i 30-45 min. Smut dem ud af skallen, når de er færdigkogte.
- Skær fisken i fire stykker og steg stykkerne i smørret i få minutter på hver side. Tag dem af panden og drys med salt og peber.
- Kom sennep, fløde, sukker og evt. lidt vand på panden og rør det sammen. Tilsæt rødbeder og vend godt rundt. Læg fisken tilbage i panden og servér sammen med sprøde salatblade, æg, kartofler og revet peberrod.