Tun tataki opskrift med misodressing

Tun-tataki med misodressing

4

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 400 g tun i sushi-kvalitet
  • ½ dl sesamfrø, gerne både sorte og hvide
  • 2 spsk lys miso*
  • 3 spsk vand
  • ½ kinaradise
  • frisk koriander
  • 1 lime

Sådan laver du japanske gyoza

  1. 1. Vend tunen i sesamfrø, og tryk dem godt fast. Alle sider skal være dækket af sesamfrø. Varm en pande godt op, og steg tunen på en tør pande i ½-1 minut pr. side. Tag tunen af panden, og lad den stå og køle lidt ned.
  2. 2. Rør en dressing af miso og vand, og skær kinaradise i tynde skiver.
  3. 3. Skær tunen i skiver og anret oven på kinaradise. Server med misodressing, frisk koriander og lime.