Umuts tyrkiske kartoffelsalat

Umuts tyrkiske kartoffelsalat: Sådan laver du den selv

Prøv kokken Umut Sakaryas skønne og velsmagende opskrift på tyrkisk kartoffelsalat. Det er nem mad lavet med danske råvarer, men med teknikker og krydderier fra Mesopotamien i Tyrkiet, hvor han kommer fra.

2

Total:25 minutter

Arbejdstid:15 minutter

Ingredienser

  • 500 g kogte kartofler skåret i små bidder
  • 2 kogte æg i skiver
  • 1 håndfuld finthakket dild
  • 1 håndfuld finthakket persille
  • 1 finthakket rødløg
  • 2 tsk chiliflakes
  • 1 dl olivenolie
  • saft af ½ citron
  • 1 tsk salt
  • 3 tsk grovkværnet sort peber

Umut Sakarya

  • Umut Sakarya er kok, kogebogsforfatter og foredragsholder.
  • Tidligere medejer af restauranterne Guldkroen og Guldgrillen, som nu er lukket.
  • Umut er 32 år og er kærester med Johanne Havshøj.