Vandbakkelser med mokkacreme
Skønne hjemmebagte vandbakkelser - fyldt med den lækreste kaffecreme.
15
Total:40 minutter
Ingredienser
- 2 dl vand
- 75 g smør
- 125 g hvedemel
- 3 æg
- 3 dl piskefløde
- 2 spsk espresso, kold
- 2 spsk flormelis
- lidt flormelis til pynt.
Sådan gør du
- Kom vand og smør i en gryde, og bring det til kogepunktet. Når smørret er smeltet i vandet, så tilsæt mel, og rør, indtil dejen er samlet og glat, så den slipper grydens kanter. Tag gryden fra varmen, og afkøl dejen 3-4 min. Tilsæt æggene et ad gangen, og rør grundigt (anvend evt. en elpisker).
- Fyld dejen i sprøjtepose med tylle (den lille plastikdims, der sidder for enden, der laver mønstret), og sprøjt dejen ud på bageplade beklædt med bagepapir i 5-6 cm lange og 2 cm brede vandbakkelser. Bag dem 25 min. ved 200 grader og lad dem afkøle på en rist.
- Pisk fløden til skum og rør flødeskummet sammen med kold espresso og flormelis.
- Skær vandbakkelserne igennem på langs og fyld bundene med mokka-flødeskum. Læg toppen på, og drys med lidt flormelis.