suppe

Velsmag til hverdag: Sund og cremet karrysuppe

Lækker mad med sunde råvarer til dig, der gerne vil holde vægten.

4

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 udkernet, fintsnittet chili
  • 1 god spsk hakket ingefær
  • 1-2 tsk karry
  • 1 stor groftsnittet courgette
  • 300 g hakket gulerod
  • 100 g små røde linser
  • 5 dl grøntbouillon
  • 1 dåse kokosmælk light
  • salt, peber
  • Relish:
  • 1 syrligt æble
  • 1 bdt koriander
  • 1 pakke fuldkornsnaan

Sådan gør du:

  1. Varm olie i en gryde og sauter chili, ingefær og karry. Bland grønsager og linser i, rør og hæld bouillon samt kokosmælk i gryden. Lad suppen snurre ca. 20 minutter, eller til grønsagerne er møre. Blend suppen og smag til med yderligere krydderier. Udkern og hak æble og koriander. Smag evt. til med en smule salt. Server suppen i skåle, top med den friske relish og server med lunt naanbrød.
  2. ENERGI PR. PERSON : 440 kcal, fedt 30%, protein 15%, kulhydrat 55%.