dessert

Sommerdessert: Verdens bedste frugtsalat

Frugtsalat med meloner, blåbær og myntesirup. Lige til at tage med.

4

Ingredienser

  • 1 kantalupmelon
  • 1 honningmelon
  • ½ vandmelon uden kerner
  • 250 g blåbær
  • MYNTESIRUP:
  • 100 g rørsukker
  • 1,5 dl vand
  • skal af 1 ubehandlet lime
  • ½ vaniljestang
  • ca. ½ dl mynteblade

Sådan gør du:

  1. Start med siruppen: Kog sukker og vand under omrøring, til sukkeret er opløst. Tilsæt limeskal, vaniljekorn, vaniljestang samt mynteblade (gem lidt til pynt) og kog videre under omrøring i ca. 3 minutter, til siruppen bliver tyk. Sigt og afkøl. Flæk og udkern melonerne, skær melonkødet i kugler med et kuglejern − eller skær frugtkødet i tern. Bland melonkugler og blåbær med siruppen, pynt med mynteblade og server.