Wok med spinat, kål, svampe og ægnudler
En sund wok fyldt med spinat, kål, svampe og ægnudler.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stege/kogetid: 20 min.
- 250 g frisk spinat (renset)
- 1 lille kinakål (ca. 300 g i strimler)
- 250 g shiitakesvampe (rensede, i kvarter)
- 2 spsk sesamolie, eller anden mørk olie
- ca. ½ dl rød sød-sur sovs
- ca. 1 spsk sojasovs
- Tilbehør:
- 150 g kinesiske ægnudler
- Rens og snit grønsagerneog sæt vand over til ægnudler. Kog nudlerne4 min. (eller som angivet på pakken) og hæld vandet fra.
- Varm en wok eller gryde op, så den er godt varm. Kom olie i og steg kål og svampe nogle min. under omrøring. Tilsætspinat og varm igennemmed sur-sød sovs og sojasovs.
- Smag til og servér straks med rygende varme kogte nudler.