Wok med spinat, kål, svampe og ægnudler

Wok med spinat, kål, svampe og ægnudler

En sund wok fyldt med spinat, kål, svampe og ægnudler.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Stege/kogetid: 20 min.
  • 250 g frisk spinat (renset)
  • 1 lille kinakål (ca. 300 g i strimler)
  • 250 g shiitakesvampe (rensede, i kvarter)
  • 2 spsk sesamolie, eller anden mørk olie
  • ca. ½ dl rød sød-sur sovs
  • ca. 1 spsk sojasovs
  • Tilbehør:
  • 150 g kinesiske ægnudler

  1. Rens og snit grønsagerneog sæt vand over til ægnudler. Kog nudlerne4 min. (eller som angivet på pakken) og hæld vandet fra.
  2. Varm en wok eller gryde op, så den er godt varm. Kom olie i og steg kål og svampe nogle min. under omrøring. Tilsætspinat og varm igennemmed sur-sød sovs og sojasovs.
  3. Smag til og servér straks med rygende varme kogte nudler.