-
Kæmpe comeback: Her er vinderen af "Spillet"
-
Undrer du dig også? Sådan foregår optagelserne i finalen af "Spillet"
-
Mohamed åbner op om svær tid: - Der var råb, skrig og smerte
-
Efter konflikt i ”Spillet”: Sådan er forholdet i dag
-
Oliver Stanescu åbner op om misbrug: Tog stoffer på hospitalet
-
Fulde under optagelserne til "Spillet"
-
Anna Lin følte sig overvåget efter "Spillet": Det var helt skørt
-
Bag kameraerne: Sådan fungerer panelet i "Spillet"
-
Da Vicki Berlin mødte sin store kærlighed, var hun forlovet med en anden
-
Vicki Berlin med stor kritik af "Spillet": Mit livs dårligste beslutning
-
Sofie Stougaard var lige blevet gift, da hun mødte sit livs kærlighed
-
Jim Lyngvild var tæt på at trække sig: Jeg kunne ikke mere

Wok med spinat, kål, svampe og ægnudler
En sund wok fyldt med spinat, kål, svampe og ægnudler.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stege/kogetid: 20 min.
- 250 g frisk spinat (renset)
- 1 lille kinakål (ca. 300 g i strimler)
- 250 g shiitakesvampe (rensede, i kvarter)
- 2 spsk sesamolie, eller anden mørk olie
- ca. ½ dl rød sød-sur sovs
- ca. 1 spsk sojasovs
- Tilbehør:
- 150 g kinesiske ægnudler
- Rens og snit grønsagerneog sæt vand over til ægnudler. Kog nudlerne4 min. (eller som angivet på pakken) og hæld vandet fra.
- Varm en wok eller gryde op, så den er godt varm. Kom olie i og steg kål og svampe nogle min. under omrøring. Tilsætspinat og varm igennemmed sur-sød sovs og sojasovs.
- Smag til og servér straks med rygende varme kogte nudler.