Wrap med guacamole og rejer

Wrap med guacamole og rejer

Brug dem som aftensmad (beregn 2 til hver), gerne serveret med en rustik salat, eller pak dem i madpakken, eller server dem som skøn frokost.

2

Ingredienser

  • Til 4 store wraps:
  • Guacamole:
  • 1 fed hvidløg
  • 4 avocado
  • 3-4 spsk limesaft
  • 1 tomat
  • 1 lille rødløg
  • 3 stilke bladselleri
  • salt
  • Rejer:
  • 300 g gode rejer, uden skal
  • lidt olivenolie
  • 1 spsk chipotle i adobe
  • 1 lime, saft heraf
  • salt
  • Wraps:
  • 2-3 hjertesalater
  • 1 bundt radiser
  • lidt limesaft
  • 4 store fuldkornstortillaer
  • 1 grøn chili, gerne jalapeno, i tynde skiver

Sådan laver du wraps med guacamole og rejer:

  1. Halver hvidløget, og gnid en skål med det. Flæk avocadoerne, kasser stenene, og skrab kødet ud med en ske. Mos kødet i skålen med en gaffel. Smag til med lime. Del tomaten i kvarter, skær kernerne fri med en kniv, og kasser dem. Hak tomatkødet fint. Hak rødløget fint, og snit bladsellerien i tynde skiver. Vend det hele i guacamolen, og smag til.
  2. Steg rejerne i lidt olivenolie. Kom chipotle og lime ved, og tag panden af varmen. Smag til med salt.
  3. Snit salaten, og skær radiserne i tynde skiver. Vend begge dele med lidt limesaft.
  4. Fyld de store wraps med guacamole, rejer, salat, radiser og chili. Luk dem, og server straks, eller pak dem i en madpakke.

TIP

Guacamolen passer til alt! Til chips, grøntsagssticks, på suppen, på rugbrødsmadder – anywhere!