Wrap med guacamole og rejer
Brug dem som aftensmad (beregn 2 til hver), gerne serveret med en rustik salat, eller pak dem i madpakken, eller server dem som skøn frokost.
2
Ingredienser
- Til 4 store wraps:
- Guacamole:
- 1 fed hvidløg
- 4 avocado
- 3-4 spsk limesaft
- 1 tomat
- 1 lille rødløg
- 3 stilke bladselleri
- salt
- Rejer:
- 300 g gode rejer, uden skal
- lidt olivenolie
- 1 spsk chipotle i adobe
- 1 lime, saft heraf
- salt
- Wraps:
- 2-3 hjertesalater
- 1 bundt radiser
- lidt limesaft
- 4 store fuldkornstortillaer
- 1 grøn chili, gerne jalapeno, i tynde skiver
Sådan laver du wraps med guacamole og rejer:
- Halver hvidløget, og gnid en skål med det. Flæk avocadoerne, kasser stenene, og skrab kødet ud med en ske. Mos kødet i skålen med en gaffel. Smag til med lime. Del tomaten i kvarter, skær kernerne fri med en kniv, og kasser dem. Hak tomatkødet fint. Hak rødløget fint, og snit bladsellerien i tynde skiver. Vend det hele i guacamolen, og smag til.
- Steg rejerne i lidt olivenolie. Kom chipotle og lime ved, og tag panden af varmen. Smag til med salt.
- Snit salaten, og skær radiserne i tynde skiver. Vend begge dele med lidt limesaft.
- Fyld de store wraps med guacamole, rejer, salat, radiser og chili. Luk dem, og server straks, eller pak dem i en madpakke.
PRØV OGSÅ: Coleslaw med appelsin-vinaigrette