Wrap med laks

Wrap med laks

Noritangplader kan være lidt svære at folde, men de smager SÅ skønt, at en enkelt wrap aldrig er nok.

Ingredienser

  • 4 wraps:
  • 2 gulerødder
  • ½ icebergsalat
  • 4 nori-tangplader
  • 4-8 skiver røget, økologisk laks
  • lidt limesaft
  • en håndfuld spirer
  • Dressing:
  • ½ dl tamari eller soja
  • ¼ dl limesaft
  • 1-2 tsk flydende honning
  • 2 tsk chiliflager
  • 4 spsk sesamfrø

Sådan laver du wrap med laks:

  1. Dressing:
  2. Rør tamari med lime, honning og chiliflager. Rist sesamfrøene på en tør, varm pande. De skal have cirka 1 minut. Lad dem køle af.
  3. Skræl gulerødderne, og lav tynde strimler af dem med et juliennejern, en tyndskræller eller en spirilizer. 
  4. Del salaten i blade.
  5. Anret noripladerne med salat, gulerod, laks, spirer (her lucerne- og rødbedespirer), lime og sesamfrø, rul og server med dressingen.