Wrap med laks
Noritangplader kan være lidt svære at folde, men de smager SÅ skønt, at en enkelt wrap aldrig er nok.
Ingredienser
- 4 wraps:
- 2 gulerødder
- ½ icebergsalat
- 4 nori-tangplader
- 4-8 skiver røget, økologisk laks
- lidt limesaft
- en håndfuld spirer
- Dressing:
- ½ dl tamari eller soja
- ¼ dl limesaft
- 1-2 tsk flydende honning
- 2 tsk chiliflager
- 4 spsk sesamfrø
Sådan laver du wrap med laks:
- Dressing:
- Rør tamari med lime, honning og chiliflager. Rist sesamfrøene på en tør, varm pande. De skal have cirka 1 minut. Lad dem køle af.
- Skræl gulerødderne, og lav tynde strimler af dem med et juliennejern, en tyndskræller eller en spirilizer.
- Del salaten i blade.
- Anret noripladerne med salat, gulerod, laks, spirer (her lucerne- og rødbedespirer), lime og sesamfrø, rul og server med dressingen.
PRØV OGSÅ: Avocadomad med rødbede