Yoghurt panna cotta

Yoghurt panna cotta

Lækker hjemmelavet yoghurt panna cotta med fristende jordbær

4

Ingredienser

  • 4 blade husblas
  • 2,5 dl minimælk
  • 50 g fint økologisk sukker
  • korn af 1 fed vaniljestang
  • reven skal af 1 økologisk citron
  • 3 dl yoghurt naturel
  • Servering:
  • 200 g jordbær
  • reven limeskal
  • frisk mynte

Sådan gør du:

  1. Læg husblassen i blød i koldt vand i 4-5 minutter og knug den af. Varm mælk, sukker, vaniljekorn og citronskal i en gryde, og lad det simre et par minutter.
  2. Flyt gryden fra varmen og smelt husblassen i mælkeblandingen, som afkøles til, den er lillefingervarm, før yoghurten røres i.
  3. Fordel panna cottaen i 4 forme, der er penslet med neutral olie og stil dem koldt i min. en times tid. Server dem med jordbær, et drys reven limeskal og frisk mynte.