5 gode shoppesteder i Reykjavik

5 gode shoppesteder i Reykjavik

1. Kron Kron

Vil du have high fashion er det Kron Kron, du skal forbi. Butikken kunne lige så godt ligge i London eller Berlin, men heldigvis for Reykjavik er det deres hovedgade, den holder til på. I bunden er butikken er der sko, i toppen tøj.

Mærker:

Vivienne Westwood, Marc by Marc Jacobs, Eley Kishimoto, Sonia Rykiel m.fl. + deres eget design.

Læs mere (og shop) på

Kronkron.com

. Rokk og Rósir, Laugavegur 32 og 28B, Reykjavik

2. GK Reykjavik

Har et rigtig fint udvalg af Filippa K, Sportmax, Rützou og en del fine Islandske mærker, som man ikke kender i forvejen. De har tøj til både konur og menn, som det hedder på islandsk. Kig især efter mærket Sensi Lei, der laver trøjer i det blødeste mongolske cashmere.

Du kan se (og købe)

deres udvalg på

Gkreykjavik.is

3. Rokk & Rosir

Hvordan de kan have så meget fint genbrugstøj på Island giver umiddelbart ingen mening, men der ligger indtil flere gode second hand-butikker på hovedgaden, den bedste er Rokk & Rosir. Masser af fine, ladylike kjoler, sko og små tasker. Secondhandbutikken lige ved siden af, Sputnik, kan også anbefales

Adresse: 

Kron Kron, Laugavegur 63B, Reykjavik

4. Boutique Bella

Her finder du nok byens sødeste betjening. Butikken har flere danske mærker som Style Butler og Kudibal, som måske ikke er så sjove at shoppe, når man nu ikke er i Danmark, men har også et godt udvalg af bl.a. Paul & Joe Sister og en masse andre mærker. Især har de mange gode accessories.

Adresse:

 Skólavördustig 8, Reykjavik

5. 66° North

Det her er muligvis mere praktisk end fashion, men det islandske mærke 66° North laver udendørstøj til det islandske vejr – og det er koldt. Men skal du bruge en varm parka eller en tyk sweater, skal du kigger her først, især deres ting til børn er rigtig fine.

Læs mere på

66north.com

Bonustip: Se Eurowomans mange shoppingguides til danske og udenlandske byer - klik her

.

Tip!

Det er nu, du skal rejse til Island på grund af finanskrisen, så udnyt det endelig. ALTfordamerne.dk har hos Icelandair (i skrivende stund) set priser fra ca. 1.100 kr. (one way). Se mere - klik her

Bonustip: Læs mere om at besøge Island - klik her.