Se, hvad du får i din goodiebag til ALT for damernes Guldknap 2023

28. oktober løber ALT for damernes legendariske Guldknap-show af stablen, og er man med i Operaen, får man en skøn luksusgoodiebag. Du kan få et kig i den her.

ALT for damernes Guldknap-show i samarbejde med Boozt og Sydbank løber af stablen 28. oktober – og vi glæder os rigtig meget! Her kan du få et sneak peek på, hvad der gemmer sig i dette års goodiebag, der har en værdi på over 1.000 kr.

Guldknap23_Goodiebag_noSplash_1080x1080.jpg

Boozt og Sydbank

Begge vores samarbejdspartnere, Boozt og Sydbank, er at finde i goodiebaggen, og er derudover også til stede med en stand på selve dagen.

Kom op på 2. balkon og prøve lykken hos Boozts lykkehjul, hvor du kan vinde lækre præmier og tage en snak om tidens trends og tendenser.

Du finder Sydbanks stand i foyeren, hvor du kan komme forbi og få rådgivning samt deltage i deres konkurrencer.

Remington

Remington PROluxe Wawer.jpg

Prøv kræfter med Remingtons innovative PROluxe 4-i-1 Justerbar Krøllejern, der giver dig friheden til at skabe fire forskellige krøllestyles.

På 1. balkon står Remingtons dygtige hårstylister også klar til at rådgive dig i PROluxe serien, imens de styler dit hår.

Lumene

Lumene.jpg

Lumenes Dewy Glow Setting Spray er en let, fugtgivende spray, der forfrisker og fikserer din makeup med en strålende finish. Udover at være et vigtigt sidste step i din make-up rutine, fungerer denne setting spray også som en del af din skønhedsrutine, hvor de bidrager med fugt og glød til din hud.

Lumenes hydrerende overnight natcreme fugter huden intenst og fastholder fugt om natten, så du vågner op med en sund, frisk og fornyet hud om morgenen.

Du kan ligeledes møde Lumenes team på 1. balkon, hvor de står klar til at inspirere og rådgive dig i hudpleje og make-up.

Anastasia Beverly Hills

ABH-brow-kit.jpg

Giv dine bryn et mere defineret og stylet look med det populære Brow Kit fra Anastasia Beverly Hills, der indeholder en trio af ikoniske must-haves. Med dette kit kan du ubesværet style og forme dine bryn, så du kan opnå det trendy fluffy look.

Brow Freeze løfter, former og sætter hårene for en let, flyffy finish, der holder hele dagen. Brow Powder Duo er let af blende, så du kan skabe naturlig farve og fylde. Brush 7b hjælper med at skabe præcise detaljer og forme brynene til din personlige stil.

Nuori

NUORI_Fresh Favorites Sachet Kit.jpg

Opdag kræfterne af naturlige formaler med Nouri Fresh Favorites Sachet Kit. Prøv Nouris rensende og fugtgivende maskeduo, og mærk effekten af deres reparerende og fugtgivende serum og creme.

Rituals

Rituals.jpg

Glæd dig til Rituals eksklusive produkter til krop og sind, og skab en afslappende spastemning derhjemme.

Giv din hud fornyet fugt og duft af kirsebærblomst og økologisk rismælk med den silkebløde kropsgel, der omdanner sig til et beroligende og rensende skum.

Udstrål positive vibes og giv dit hår og hud en øjeblikkelig sommerlig følelse med blot et par sprays fra Rituals Hair & Body Mist.

Og meget mere...

Dette er blot nogle af de produkter du kan se frem til i dette års goodiebag. Du kan blandt andet også glæde dig til produkter fra parfumemærket Initio, lækkerier fra Green Dates og Earth Control samt et særligt ALT for damerne Guldknap edition.

Guldknap 2023

Dato: Den 28. oktober

Hvor: Den Kongelige Opera

Hvad: Festlig dag fyldt med musik, talks, konkurrence, modeshow og god stemning

Vil du deltage i denne festlige dag, så skynd dig ind og sikr din billet her – der er få billetter tilbage.