Lille fredag

Lille fredag under varmere himmelstrøg: Tag med!

I aften pakker vi sydfrugterne og drømmer os væk til varmere himmelstrøg. For hvem gider regnvejr?

Kan du huske dengang, der var noget, der hed lille fredag? Dengang man kunne tage ud og drikke drinks en torsdag, selvom man skulle på arbejde dagen efter? Og ofte bare fordi man kunne. Tage ud, that is.

Ved I hvad? Det er tid igen! Tid til at feste. For Danmark er genåbnet, og det samme er dit stamværtshus. Hurra!

Vi guider dig derfor hver torsdag til, hvordan du får stablet lidt festivitas på benene. I aften pakker vi sydfrugterne og drømmer os væk til varmere himmelstrøg. For hvem gider regnvejr?

Kjole_ny.jpg

Cherry on top!

Frugtmotiver har altid virket. Det ved danske Sabina Sommer, der designer smukke, voluminøse kjoler, som bl.a. er dækket med kirsebær- og bananmotiver. Et godt bud på den perfekte sommerkjole.

Kjole fra Sabina Sommer.

Stiletter med jordbær.

Jordbærdrømme

End ikke regnen kan stoppe dig fra at gå sommeren i møde i dit ultimative sommerantræk. I den forbindelse er disse jordbærbesatte stiletter det eneste rigtige at stikke fødderne i. De er på mange måder vanvittige, men dødflotte.

Stiletter fra Aquazzura.

Tørklæde med citroner.

When life gives you lemons...

På de mere kølige sommeraftener binder du et tørklæde i halsen, det luner mere, end du tror – og holder sommerforkølelsen ud i strakt arm.

Tørklæde fra Uterüe.

Loafers og strømper med frugter.

Loafe me do

Du er ikke til tårnhøje stiletter og går i stedet for med en af sæsonens helt store skotendenser; et par loafers. De kan det hele – også danse!

Loafers fra & Other Stories og strømper fra H&M.

Frugtkop fra Krøllet Keramik.

Koppen fuld

Du har brug for en pause fra den vanlige aperol og har – trods årstiden – brug for noget varmt at drikke. Fordi regnvejr. Vi har gravet i arkivet og fundet frem til denne toddy med vodka og hyldeblomst, der passer perfekt som fyld i disse krøllede keramikkopper.

Vandmelonpizza

Kopper fra Krøllet Keramik.

Watermelon Sugar

Pizza er altid godt. Og det er frugt også. Derfor er klonen af de to ting også noget, du klart bør unde dig selv, når du fejrer lille fredag. Brug en vandmelon som pizzabund, og top den med alskens gode sager. Det er supersimpelt at lave – du kan se, hvordan du gør her.

God lille fredag til dig!