Forbrænding

Træning, der forbrænder ekstra meget

Sjov træning, der også giver forbrændingen et ordentligt spark. ALT for damerne giver 3 anderledes, men særdeles effektive, måder hvorpå du kan øge din forbrænding.

TRAIL RUNNING

Kalorieforbrænding:

Vejer du 65-75 kg forbrænder du 360-390 kalorier på 30 minutter.

Fordele ved Trail running:    

Trail running er løb på skovens små stier og andre steder i naturen, hvor der er varieret terræn. Træningen er alsidig, fordi terrænet byder på masser af udfordringer, hvilket også giver et øget energiforbrug. Risikoen for overbelastningsskader er mindre end ved almindeligt løb, da man typisk løber på blødt underlag. 

Derfor får din motivation et boost:

Tailrunning giver dejlige naturoplevelser i kombination med afvekslende træning. Træningen er udfordrende, fordi du hele tiden skal forholde dig aktivt til omgivelserne. Tailrunning forebygger kredsløbsforstyrrelser og giver øget udholdenhed og høj kalorieforbrænding.  

Nødvendigt udstyr:

Gode støttende løbesko og svedtransporterende løbetøj.

KVINDEFODBOLD

Kalorieforbrænding:

Vejer du 65-75 kg forbrænder du 240-270 kalorier på 30 minutter, hvis du ellers deltager aktivt i spillet.

Fordele ved kvindefodbold:

Fodbold er et afvekslende boldspil. Afhængig af din position på banen er kredsløbseffekten og kalorieforbruget i top. Mange spurter skaber en fremragende intervaltræning.

Derfor får din motivation et boost:

Fordi du har det smaddersjovt sammen med en masse andre kvinder. Holdet står og venter på dig, I bliver lige trætte – og høje – af træningen, og i omklædningsrummet bagefter er der tid til snak og hygge.

Nødvendigt udstyr:

Fodboldstøvler, benskinner og fodboldstrømper. Dertil kommer almindeligt træningstøj. 

CROSSFIT

Kalorieforbrænding:

Vejer du 65 kilo forbrænder du 325 kalorier på 30 minutter.

Fordele ved Crossfit:

Crossfit er et styrke- og konditionsprogram bygget op omkring konstant varierende funktionelle bevægelser, der udføres ved relativ høj intensitet. Crossfit kombinerer kredsløbstræning som f.eks. løb og cykling med styrketræning af især mave, ryg og bækken. Crossfit er kendt for træningens høje intensitet. Du arbejder så meget som muligt på så kort tid som muligt. Den intensive del af træningen i Crossfit varer omkring 10-25 minutter.

Derfor får din motivation et boost:

Du bliver udfordret ved at skulle beherske flere forskellige træningsformer og samtidig kombinere dem for at få det rette udbytte. Du vil også hurtigt kunne se resultater af træningen – og det er jo en af de bedste motivationsfaktorer!

Nødvendigt udstyr:

Almindeligt svedtransporterende træningstøj og løbesko.

Læs også hvordan du træner balance, muskler og cardio med innovativt udstyr

Nøgleord: Forbrænding, fodbold, crossfit, trail running, motion