En kvinde sidder på et bog, og læser i en bog. Hun har en blå kjole på, og mørkt hår.

Livsråd fra de største iværksættere: Her er 3 gode bøger om iværksætteri

De vildeste historier!

Bliv din egen badass-direktør

'Alt er ladesiggørligt', Marie Forleo, 304 sider, 210 kr.

Alting kan lade sig gøre, hvad end der er tale om at starte egen virksomhed, blive bedre til at styre sin økonomi eller komme over en udfordrende periode. 

Det siger amerikanske Marie Forleo, der med sine 875.000 følgere på Instagram bliver set som en af tidens største iværksættere. 

I bogen 'Alt er ladesiggørligt' får du personlige beretninger, konkrete værktøjer og motivation til at blive din egen badass-direktør.

'Alt er ladesiggørligt', Marie Forleo, 304 sider, 210 kr.

Sophies elastikeventyr

'100 millioner hårelastikker og en vodka tonic', Sophie Trelles-Tvede, 320 sider, 250 kr.

Hvis man har brug for en inspirationshistorie til sit iværksætter-eventyr, giver iværksætter Sophie Trelles-Tvede et humoristisk og inspirerende behind-the-scenes smugkig ind i hendes vilde iværksætterkontor i bogen '100 millioner hårelastikker og en vodka tonic'. 

Da Sophie Trelles-Tvede var atten og studerende, opfandt hun verdens første spiralformede hårelastik, den berømte invisibobble. Men hvad gjorde hun, da hendes produkt blev piratkopieret; da et skib med 10.000 hårelastikker brændte, da Amazon fjernede hendes produkt lige før jul, eller da en tyfon ødelagde hendes fabrik i Kina, uden at hun fik noget at vide – i flere uger?

'100 millioner hårelastikker og en vodka tonic', Sophie Trelles-Tvede, 320 sider, 250 kr.

Livsråd fra en af Danmarks største iværksættere

'Skab din egen succes', Martin Thorborg, 152 sider, 200 kr.

De konkrete iværksætterråd står klar til dig fra en af Danmarks mest kendte iværksættere, Martin Thorborg. Han har gennem hele sin karriere været med til at etablere over 40 virksomheder og har solgt nogle af dem for til sammen mere end en milliard kroner.

Men han har også oplevet masser af bump på vejen, som han er kommet igennem ved at leve efter en række simple regler og principper. 

I bogen 'Skab din egen succes' kommer han med en række praktiske og sjove livsråd om alt fra ansvar og pligter til udfordringer og omgangen med negative mennesker.

'Skab din egen succes', Martin Thorborg, 152 sider, 200 kr.