Carpaccio af kammusling med wasabidressing
Servér den lækre carpaccio af kammuslingler med wasabidressing som en let og anderledes forret nytårsaften. Opskriften får du her:
Til seks personer:
20 store kammuslinger
ærteblade eller feldsalat
100 g knuste wasabiærter
1 spsk limeskal
peber.
Dressing:
3 spsk wasabi fra tube
saft fra 2 lime
1 spsk sukker
3 spsk vindruekerneolie.
Rør dressingen sammen. Skær de rå kammuslinger i skiver og anret på seks tallerkner, dryp dressingen over og fordel ærtebladene. Drys med knuste wasabiærter, limeskal og peber og servér straks.
Skønne opskrifter til nytårsaften
-
Spændende cocktails til nytårsaften: Amaretto 23, Bubbly Cherry & Hot Buttered Scotch
-
Østers au naturel
-
Gratinerede østers - den perfekte forret til nytår
-
Jomfruhummersalat
-
Oksefilet med marinerede løg og gratineret kartoffel
-
Fragilite med choko-mokkacreme og solbær
-
Opskrift på Blomsterbergs nougatkræs
-
Sådan laver du den bedste kransekage til nytårsaften
-
Kransekage med pistacie
Lækre drinks til nytårsaften
-
Skøn cocktail til nytårsaften: Bulldog Tom Collins
-
Festlig champagnecocktail med appelsin & campari
-
Velkomstdrink: Bobler med ingefær, citrus og mynte
-
Champagnemojito
-
Spændende cocktails til nytårsaften: Amaretto 23, Bubbly Cherry & Hot Buttered Scotch
-
Nytårsbobler med granatæble og lime
-
Champagne cocktail
-
Velkomstdrink: Bellini og sprøde brød med lakse-tatar
-
Skøn drink: Aperol Spritz