ALT for damernes Salon & Formuepleje: Få råd til din fremtid uanset din alder

ALT for damernes Salon & Formuepleje: Få råd til din fremtid uanset din alder

ALT for damerne åbner igen dørene til et univers fuld af inspiration, hygge og ny viden, når vi i selskab med tre stærke og inspirerende kvinder tager fat om emnerne: økonomi, pension og jura.

Tirsdag den 10. oktober gentager vi succesen med endnu en ALT for damernes Salon x Formuepleje, denne gang i smukke Aarhus.

Vi har allieret os med de tre inspirerende kvinder: Helle Snedker, Mette Melgaard Sall og Anne Stampe med det formål at hjælpe kvinder med at blive klogere på deres økonomiske situation og på, hvad de selv kan gøre for at sikre en stabil økonomiske fremtid – også selvom man er gået på pension.

Helle Snedker, Investeringsrådgiver

Helle Snedker gør en stor dyd ud af at levere den bedste rådgivning og hjælpe kunder med at træffe de økonomiske beslutninger, der er bedst for lige netop dem.

Formuepleje 9 nov.2022-054.jpg

Og netop nogle af disse ekspertbåret råd vil Helle Snedker dele med salen under sit oplæg ’Få råd til din fremtid’. Her giver hun dig hendes redskaber til, hvordan du kan optimere din privatøkonomi, samt hvordan du selv kan være med til at sikre en stærk økonomi, når du takker af på arbejdsmarkedet.

Mette Melgaard Sall, Advokat

Mette Melgaard Sall, der til dagligt beskæftiger sig med arveplanlægning, gennemgår vigtigheden i at sikre sin økonomi. For hvad kan gå galt, hvis man ikke får sikret sig selv, og hvordan undgår man så, at det går galt?

Mette melgaard Sall.jpg

Dette drøfter og rådgiver Mette Melgaard Sall dig i under hendes oplæg ’Alt det, der kan gå galt’.

Anne Stampe Olesen, Iværksætter og løvinde

Anne Stampe Olesen arbejder til dagligt med at styrke kvinder og deres position i dansk iværksætteri.

AFD_Anne_Stampe_Olesen_010.jpg

Anne Stampe Olesen vil, i en talk på scenen med Rikke Dal Støttrup, sætte hun ord på, hvorfor hun mener, at kvinder skal sætte sig mere ind i deres økonomi, og hvordan hun selv lærte og gjorde det. Glæd dig til en samtale under overskriften: ’Tag ansvar for din økonomi’.

Udover lærerige talks med ovenstående kvinder, kan du i løbet af aftenen også glæde dig til en skøn goodiebag og forplejning.

Derudover sætter vi hos ALT for damerne stor pris på et stærkt kvindeligt fællesskab, derfor har vi sat tid af til, at du sidst på aftenen kan mingle og networke med de andre kvindelige gæster, Formueplejes rådgivere og ALT for damernes chefredaktør.

Du kan læse mere om arrangementet og købe billetter til ALT for damernes Salon x Formuepleje her – eller følge med på vores Facebook, hvor vi løbende vil opdatere.

Program for dagen

4P4A1573.jpg

16.30: Dørene åbner

17.00: Velkomst ved Chefredaktør Rikke Dal Støttrup

17.10: ’Få råd til din fremtid’ – Investeringsrådgiver Heller Snedker

17.45: ’Alt det, der kan gå galt’ – Advokat Mette Melgaard Sall

18.15: Pause // Forplejning

18.45: ’Tag ansvar for din økonomi’ – Iværksætter Anne Stampe Olesen

19.15: Spørgsmål og inddragelse af salen

19.25: Udtræk af konkurrencevindere

19.30: Vin og mingling blandt salen og Formuepleje

OBS! Vi tager forbehold for ændringer i programmet helt frem til afviklingsdatoen.