Margot Robbie til filmpremiere

Kalder alle millennials: Nu bliver dit yndlingsspil vækket til live

Der har længe været rygter om, at det populære spil 'The Sims' vil blive bragt til live i en spillefilm. Nu har spilproducenten bag spillet bekræftet, at rygterne er sande. Læs alt det, vi ved, om den nye 'The Sims'-film her.

Brugte du 00'erne på at (om)bygge huse i stor stil, indtaste 'motherlode' i stride strømme og fjerne stiger fra pools i 'The Sims'? Så er der gode nyheder til dig. 

Tilbage i marts kunne det Hollywood-baserede magasin The Wrap fortælle, at der gik rygter om en ny film, som vil basere sig på det verdenskendte spil "The Sims". Nu har spilproducenten bag 'The Sims', EA Games, ifølge BBC og Variety så bekræftet, at den er god nok: Der kommer en spillefilm, der baserer sig på det populære spil. 

I et interview med Variety fortæller EA’s vicepresident og den daglige leder af 'The Sims'-franchisen, Kate Gorman, at håbet er, at 'The Sims'-filmen vil få samme indflydelse som 'Barbie'-filmen, som slog adskillige rekorder sidste sommer. 

Spil spillet gratis

Får den her nyhed dig også til at savne The Sims? Siden 2022 har 'The Sims'-elskere kunne gå ned ad nostalgiens vej helt gratis, efter EA Games frigav grundpakken til gratis download. 

Læs, hvordan du downloader det her.

Derfor er det måske heller ikke underligt, at det netop er Margot Robbies produktionsselskab, LuckyChap, der skal stå bag den nye film. Hun spillede nemlig både hovedrollen i 'Barbie' og var med til at producere den. Derudover har EA sagt, at Kate Herron, der instruerede filmen 'Loki', også vil være involveret i filmatiseringen. 

Hvordan historien om det berømte spil bliver, og hvem der skal spille med, vides ikke endnu, men ifølge EA-vicepræsidenten Kate Gorman er der meget at glæde sig til.

"Vi ønsker, at filmen bliver en oplevelse, der afspejler hele den fantastiske historie, som spillet har givet så mange mennekser, men som også er noget, du kan dele på tværs af generationer," siger hun til Variety

"I vil se en masse fra 'The Sims'-universet komme til live, og du vil se mange af de klassiske oplevelser, som vores spillere har i spillene, komme til live i filmen."

Derudover siger Kate Gorman, at hun er sikker på, at der kommer til at være en pool uden en stige i filmen et sted, men at de stadigvæk arbejder på alle detaljerne. 

Ifølge Harper's Bazar har EA sagt, at det stadig er for tidligt at sige mere end dét for nu, men at der kommer flere informationer om den nye film, i forbindelse med at 'The Sims' næste år kan fejre 25-års jubilæum.